Westvaartpark

Inschrijfvoorwaarden
en procedure

Inschrijfvoorwaarden & procedure Fase 2a


Hieronder lees je meer over de inschrijfvoorwaarden & procedure voor de verkoop van de 42 woningen in fase 2a. Het is heel prettig om je op tijd rustig en goed voor te bereiden op de daadwerkelijke start van de verkoop. Graag helpen de makelaars van Westvaartpark je hierbij.

Ben je nieuwsgierig naar de tips van Emiel Weide van De Koning / Fides Makelaars?

Bekijk hier hoe je je goed kan oriënteren op de locatie en de woningen en wat je voor en tijdens de inschrijfperiode kunt voorbereiden.

1. Maak een persoonlijk account aan

Maak een persoonlijk account aan via het formulier op de pagina interesse. Vervolgens ontvang je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres met het verzoek jouw account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken.

2. Vul jouw persoonsgegevens aan

Log in op jouw persoonlijke account via deze link. Hier kun je via “Mijn Gegevens → Persoonsgegevens” je persoonlijke gegevens aanvullen. De gegevens die je hebt ingevuld op het interesseformulier op de website, zijn al voor je ingevoerd. Ook heb je hier de mogelijkheid om de gegevens van je partner toe te voegen.

3. Deel jouw woonwensen

Log in op jouw persoonlijke account via deze link. Hier kun je via “Mijn Gegevens → Woonwensen” jouw woonwensen met ons delen. Wij verzoeken je jouw woonwensen met ons te delen zodat we het woningaanbod nog beter op jouw woonwensen kunnen laten aansluiten.

4. Geef jouw bouwnummer voorkeur door

Log in op jouw persoonlijke account via deze link. Hier kun je via “Woningaanbod” jouw bouwnummervoorkeuren met ons delen. Dit kun je doen door de bouwnummers te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje.

5. Schrijf je online in tijdens start verkoop

Log in op je persoonlijke account via deze link. Hier kun je via “Woningaanbod → Inschrijven” jouw online inschrijving met ons delen. Dit kunt je doen door onder “woningaanbod” bouwnummer te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje. Vervolgens worden deze bouwnummers getoond onder “Inschrijven” en kun je deze prioriteren naar voorkeuren.

Als je jouw persoonsgegevens volledig hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de inschrijfvoorwaarden kun je jouw online inschrijving verzenden. Je ontvangt een bevestiging op je e-mailadres.

6. Inschrijving wijzigen

Log in op je persoonlijke account via deze link. Wil je jouw inschrijving intrekken of je bouwnummers van voorkeur wijzingen of anders prioriteren? Klik op het tabblad “Woningaanbod → Inschrijven”, klik vervolgens op “inschrijving wijzigen”. Wijzig vervolgens jouw inschrijving naar wens en schrijf je opnieuw in.

Let op: als je jouw inschrijving wijzigt nadat de inschrijving is gesloten, dan word je verwijderd uit de groep van inschrijvers en word je toegevoegd als reserve kandidaat.

Goed om te weten

  • De inschrijfperiode voor Fase 2a is gesloten. Heb je toch interesse? Schrijf je dan via de mijn omgeving in als reservekandidaat. Mocht er een woning van jouw voorkeur beschikbaar komen dan nemen wij contact met je op.
  • Indien de inschrijving wordt ingezonden na sluitingsdatum van inschrijving, wordt deze niet meegenomen in de eerste ronde van toewijzing
  • Het aanmaken van een account is vrijblijvend voor de inschrijver en verplicht de
    verkopende partij ook niet tot het toewijzen van een woning aan inschrijver
  • Per toekomstig huishouden kan maximaal één (1) inschrijving plaats vinden

Dit betekent ook dat de tenaamstelling van de eventuele koopovereenkomst gelijk is
aan de tenaamstelling van het inschrijfformulier. Eventuele mede-kopers moeten derhalve worden vermeld binnen het account

Toewijzingsprocedure woningen

  • Het verkoopteam wijst na sluiting van de inschrijfperiode de woningen toe aan de kandidaten.
  • Voor de toewijzing wordt per bouwnummer bekeken hoeveel kandidaten dat bouwnummer hebben gekozen als 1e voorkeur. Bij meerdere kandidaten, wordt de woning willekeurig door het verkoopteam toegewezen aan één kandidaat. Op deze wijze worden alle bouwnummers behandeld. Indien een bouwnummer niet kan worden toegewezen aan een kandidaat die het bouwnummer als 1e voorkeur had opgegeven, wordt – op gelijke wijze – bekeken of het bouwnummer kan worden toegewezen aan een kandidaat die het bouwnummer heeft opgegeven als 2e voorkeur. Indien dat niet lukt, zal worden gekeken naar 3e, 4e, 5e…etc. voorkeur.
  • Indien een bouwnummer aan een kandidaat is toegewezen, wordt de betreffende kandidaat benaderd door de verkopend makelaar voor een verkoopgesprek.
  • Indien aan een kandidaat (voorlopig) geen bouwnummer kan worden toegewezen, ontvangt kandidaat daarvan een bericht. Mocht alsnog een bouwnummer – conform toewijzingsprocedure- beschikbaar komen, dan wordt kandidaat hierover alsnog benaderd.
Zoekvenster sluiten