Westvaartpark

Koopwoningen in
Hazerswoude Rijndijk

HET WONINGAANBOD

Voor ieder wat wils in Westvaartpark

Westvaartpark zal worden gebouwd aan de westzijde van de Gemeneweg. Het geheel wordt gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. In de wijk zullen elementen uit de Rijndijk bebouwing terugkeren, maar ook nieuwe elementen die typerend en daarmee uniek zijn voor Westvaartpark.

Op deze manier ontstaat een splinternieuwe wijk boordevol oer-Hollands karakter. We laten je graag zien wat je van Westvaartpark mag gaan verwachten.

Koopwoningen Hazerswoude Rijndijk - Tussenwoningen - Westvaartpark

Wat staat er nu?

De huidige bebouwing van Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit diverse wijken met elk een eigen unieke identiteit; van “bloemkoolwijken” uit de jaren 70 tot rijtjeswoningen met veel openbaar groen. Daarnaast liggen er karakteristieke woningen langs de Rijndijk, die de perfecte inspiratiebron vormen voor het nieuw te ontwikkelen Westvaartpark.

Ik heb interesse!


Duurzame energie
met de warmte van vroeger


Oudhollands tafereel
in een nieuw stukje Nederland

Wat gaan we creëren?

Fase 1 van het bouwproject zal bestaan uit in totaal 49 gloednieuwe woningen. Hierbij kan gedacht worden aan een reeks rijtjeswoningen, verandawoningen, tweekappers en één vrijstaande woning. Elk type woning zal voorzien worden van typische oud-Hollandse elementen, maar in een nieuw jasje gestoken.

Hoe je ook wil wonen, je toekomst vind je vanzelf in Westvaartpark.

Volg het project op de voet

We streven er naar om dit jaar nog het startschot te geven voor de verkoop van de woningen. Kan jij niet wachten om te ontdekken wat we in Westvaartpark voor moois gaan bouwen?

Of droom jij er al van om dit prachtige project tot je thuis te gaan maken? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoekvenster sluiten