Westvaartpark

Koopwoningen in
Hazerswoude Rijndijk

HET WONINGAANBOD

Voor ieder wat wils in Westvaartpark.

Westvaartpark wordt gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. In de wijk zullen elementen uit de Rijndijk bebouwing terugkeren, maar ook nieuwe elementen die typerend en daarmee uniek zijn voor Westvaartpark. Een splinternieuwe wijk boordevol oer-Hollands karakter.

In fase 2a komt er een mix van ruime eengezinswoningen, sfeervolle verandawoningen en twee-onder-één-kapwoningen in verschillende uitvoeringen.

Koopwoningen Hazerswoude Rijndijk - Exterieur Impressie - Westvaartpark

Wonen in Westvaartpark

#
Vanaf € 505.000

Fase 2a

Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 1a, is er weer een nieuw stukje Westvaartpark in verkoop; fase 2a. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in fase 2a! De bouw hiervan start in de zomer van 2023! Heb je interesse? Maak een persoonlijk account aan en schrijf je in via de mijn omgeving.

In verkoop
 

Fase 1a

Uitverkocht
Uitverkocht

Fase 1

In fase 1  worden 49 woningen gerealiseerd in een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. Het woningaanbod is diverse; eengezinswoningen, verandawoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een half-vrijstaande woning. De bouw van deze woningen is in volle gang.

Uitverkocht
Zoekvenster sluiten