Westvaartpark

Wonen in
Hazerswoude Rijndijk

Wonen in Westvaartpark

Puur Hollands genieten.

Genieten van wat de omgeving je biedt? Vanuit Westvaartpark kun je alle kanten op. Op de fiets, met een bootje of wandelend, trek je dit deel van het Groene Hart in. Om een stukje boerenkaas te halen, de lammetjes geboren zien worden of appels te plukken voor je eigen zelfgebakken appeltaart.

Er valt in de omgeving van Hazerswoude echt veel te ontdekken. Beleef de natuur aan de hand van de vier seizoenen en koop lokaal bij de boer. We hebben een aantal van onze favoriete suggesties en tips voor leuke wandel- of fietsroutes door het gebied voor je op een rijtje gezet.

Overal dichtbij

Westvaartpark ligt centraal in het Groene Hart op nog geen 15 minuten van de gezellige, historische binnenstad van Leiden. Ook steden als Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam zijn vanaf Westvaartpark goed bereikbaar. En in minder dan 30 minuten ben je op Schiphol.

Lekker uitwaaien op het strand of een duinwandeling? Dat kan in Katwijk of Noordwijk!

En als het nieuwe treinstation op de lijn Utrecht-Leiden is gerealiseerd, dan ligt Westvaartpark nóg centraler. Binnen enkele minuten ben je dan in Leiden of op Leiden Centraal Station.

Reistijd met auto vanaf Westvaartpark (uur)

 • Station Alphen aan den Rijn
  Centrum van Leiden
  Centrum van Zoetermeer
  Centrum van Den Haag
  Strand van Katwijk
  Schiphol
 • 0:10
  0:14
  0:16
  0:20
  0:24
  0:27

Nog dichter bij, binnen enkele minuten lopen en fietsen ben je in het centrum van Hazerswoude-Rijndijk met verschillende voorzieningen. Naast een Jumbo en een Hoogvliet kan je hier terecht bij een van de winkeliers of bij de weekmarkt voor de dagelijkse benodigdheden. Er zijn verrassend veel sportmogelijkheden van tennis tot aan bootcamp. Ook qua gezondheid is alles aanwezig van huisarts tot tandarts en van fysio tot dierenarts. Hazerswoude-Rijndijk heeft een basisschool in het centrum en de middelbare school is slechts op enkele kilometers afstand. Kortom in principe hoef je het dorp niet uit. Maar mocht je toch nog iets missen dan vind je Leiden en Alphen aan den Rijn op korte afstand.

 • Winkelcentrum met o.a. een Jumbo en een Hoogvliet
  Sportschool, tennis-, voetbal- en bootcampvereniging
  Basisschool en bibliotheek
  Een tandarts, huisarts, dierenarts en fysio
  Middelbare school Groene Hart in Hazerswoude-Dorp
 • < 1.0 km
  < 1.0 km
  < 1.0 km
  < 1,5 km
  < 3,5 km

Volg het project op de voet

Fase 2a en 2b zijn in verkoop, er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Heb je interesse? Maak dan snel een persoonlijk account aan en schrijf je in via de mijn omgeving. Mocht er een woning van jouw voorkeur beschikbaar komen dan nemen wij contact met je op.

Account aanmaken

Inschrijven Mijn Omgeving