Westvaartpark

Wonen in
Hazerswoude Rijndijk

Wonen in Westvaartpark

Puur Hollands genieten.

Genieten van wat de omgeving je biedt? Van het weidse polderlandschap tot de streekproducten? Vanuit Westvaartpark kun je alle kanten op. Op de fiets, met een bootje of wandelend, trek je dit deel van het Groene Hart in. Om een stukje boerenkaas te halen, de lammetjes geboren zien worden of appels te plukken voor je eigen zelfgebakken appeltaart.

Er valt in de omgeving van Hazerswoude echt veel te ontdekken. Beleef de natuur aan de hand van de vier seizoenen en koop lokaal bij de boer. We hebben een aantal van onze favoriete suggesties en tips voor leuke wandel- of fietsroutes door het gebied voor je op een rijtje gezet.

Overal dichtbij

Westvaartpark ligt centraal in het Groenhart op nog geen 15 min van de gezellige, historische binnenstad van Leiden. Rust lekker uit aan het strand van Katwijk of oefen voor je wintersportvakantie in Snowworld Zoetermeer. Reis door de tijd in het openlucht museum Archeon. Of ben je op zoek naar nog meer avontuur, reis de wereld over vanaf Schiphol, dat op nog geen 30 min van Westvaartpark ligt.

Westvaartpark is met de auto via de N11 en de Gemeneweg uitstekend bereikbaar. En als het nieuwe treinstation op de lijn Utrecht-Leiden er komt dan ligt Westvaartpark nóg centraler.

Reistijd vanaf Westvaartpark (uur)

 • Station Alphen aan den Rijn
  Centrum van Leiden
  Centrum van Zoetermeer
  Centrum van Den Haag
  Strand van Katwijk
  Schiphol
 • 0:10
  0:14
  0:16
  0:20
  0:24
  0:27

Bekijk hier de informatie video over fase 1:

Bekijk hier de voorzieningentour:

Nog dichter bij, binnen enkele minuten lopen en fietsen ben je in het centrum van Hazerswoude-Rijndijk met verschillende voorzieningen. Naast een Jumbo en een Hoogvliet kan je hier terecht bij een van de winkeliers of bij de weekmarkt voor de dagelijkse benodigdheden. Er zijn verrassend veel sportmogelijkheden van tennis tot aan bootcamp. Ook qua gezondheid is alles aanwezig van huisarts tot tandarts en van fysio tot dierenarts. Hazerswoude-Rijndijk heeft een basisschool in het centrum en de middelbare school is slechts op enkele kilometers afstand. Kortom in principe hoef je het dorp niet uit. Maar mocht je toch nog iets missen dan is Alphen aan den Rijn om de hoek.

 • Winkelcentrum met o.a. een Jumbo en een Hoogvliet
  Sportschool, tennis-, voetbal- en bootcampvereniging
  Basisschool en bibliotheek
  Een tandarts, huisarts, dierenarts en fysio
  Middelbare school Groene Hart in Hazerswoude-Dorp
 • < 1.0 km
  < 1.0 km
  < 1.0 km
  < 1,5 km
  < 3,5 km

Volg het project op de voet

De inschrijving van fase 2a start binnenkort! Op dit moment is wel de pre-sale gestart. Kijk onder woningaanbod om te ontdekken wat we in Westvaartpark voor moois gaan bouwen.

He je interesse? Meld je dan vast aan als belangstellend in de Mijn Omgeving. En geef hier de woningen van je voorkeur door.

Inschrijven Mijn Omgeving

Zoekvenster sluiten