Westvaartpark

Type J K & L - Twee-onder-een-kapwoningen XL

Klassiek en statig wonen

Status en prijzen

BNR. Prijs
104166㎡428㎡4--
105173㎡300㎡4 € 770.690
106172㎡309㎡4--
107166㎡475㎡4--
#
#

Beschrijving

Twee-onder-een-kapwoning XL - klassiek en statig wonen 

Op zoek naar een extra grote twee-onder-een-kapwoning? Dan is dit type misschien een schot in de roos. Deze woningen zijn bijna 11 meter diep en hebben de woonkamer aan de voorkant van het huis.

Dit blokje van slechts 4 woningen is bijzonder omdat de diepe tuin op het noorden grenst aan het water van de vaart met daarachter een eiland vol groen. En het leuke is dat je vanuit de eetkeuken met openslaande dubbele deuren zo de tuin inloopt. De woonkamer van de middelste twee woningen heeft een gezellige erker aan de voorkant met een witte nokverfraaiing. Op de eerste verdieping zijn drie goede slaapkamers en een ruime badkamer met apart toilet. De tweede verdieping heeft een praktische technische ruimte waar ook de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. 

Voor de garage kan je je auto parkeren. De woningen zijn uitgevoerd in warm oranje en rood paarse baksteen en door de vele ramen in de zijgevel komt er lekker veel licht binnen. 

Deze woningen zijn in aanbouw. Om de toekomstige bewoners zoveel mogelijk keuzevrijheid te geven, worden deze woningen opgeleverd met een casco badkamer, toiletten en keuken. 

De woningen worden uitgevoerd als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Hierover lees je meer onder Duurzaam Wonen.