Westvaartpark

Fase 2a in verkoop
Nog één woning beschikbaar
Het gevoel van toen in een nieuw stukje Nederland

Nieuwbouw Westvaartpark

Het gevoel van toen in een nieuw stukje Nederland

Hazerswoude-Rijndijk, een plaatsje in Zuid-Holland te midden van het Groene Hart en centraal in de Randstad.

De karakteristieke woningen langs de Rijndijk, vormden mede de inspiratiebron voor Westvaartpark. Inmiddels worden de eerste woningen opgeleverd en ontstaat er een prachtige groene wijk waarbij de woningen uitzicht hebben op prachtige waterwegen en groene landschappen. De perfecte balans tussen rust en stedelijk gemak.

Nieuw woningaanbod in fase 2b.
Op korte termijn start de verkoop van de woningen van fase 2b. Een nieuw type woning wordt aan Westvaartpark toegevoegd, namelijk Herenhuizen. Meer informatie hierover lees je terug op de website. Heb je interesse in één van de woningen? Maak alvast een persoonlijk account aan en schrijf je in via de Mijn Omgeving.

Account aanmaken

Inloggen

Nieuwbouw Hazerswoude Rijndijk - Fase 2a - 8 Rijwoningen - Small Detail - Westvaartpark

Fase 2a Nu in verkoop

39 woningen in diverse types en prijsklassen

Kenmerken:

  • Natuurlijk dorps wonen
  • Voor ieder wat wils!
  • Een groot deel van de woningen wordt Energie Neutraal Gebouwd (ENG), een deel wordt Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG)
  • Inclusief complete keuken
  • Inclusief badkamer met sanitair van Villeroy & Boch

Fase 2a bekijken

Nieuwbouw Hazerswoude Rijndijk - Slingeren - Westvaartpark

Oer-Hollands

met duurzame woonwensen

Twee werelden smelten perfect samen in het pittoreske Hazerswoude-Rijndijk. In Westvaartpark wordt namelijk hartverwarmende nostalgie met ultieme duurzaamheid gecombineerd. Een plek waar natuur en woningbouw elkaar ontmoeten en versterken. De groenrijke omgeving samen met zijn herkenbare architectuur vormen de basis voor het karakter van een nieuwe, hechte wijk. Dit maakt Westvaartpark tot een unieke plek waar het heerlijk thuiskomen is. Benieuwd naar wat deze omgeving zo bijzonder maakt?

Lees meer over de locatie

Vooruit kijken
OP JE ACHTERTUIN

Wat gaan we voor jou creëren?

Van een reeks rijtjes- en verandawoningen tot tweekappers en (half)-vrijstaande woningen; jouw droomhuis vind je in Westvaartpark! De woningen worden voorzien van diverse stijlelementen die de wijk tot een geheel maakt. Denk aan ramen met roedeverdeling, luifels en overstekken. Maar ook aan houten gevelbekleding en accentstenen. Westvaartpark zal opgaan in de typerende landelijke omgeving, maar ook zeker eigentijds aanvoelen door het stijlvolle uiterlijk. En dit natuurlijk allemaal met de kwaliteit en comfort van nu.

Lees de brochure

Nu in verkoop - Fase 2a

Fase 2a is in verkoop, er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Heb je interesse? Maak een persoonlijk account aan en schrijf je in via de mijn omgeving. Mocht er een woning van jouw voorkeur beschikbaar komen dan nemen wij contact met je op.

Account aanmaken Inloggen